Sasioglu Design & Jewelry

Eva Sasioglu är etablerad smyckeskonstnär, som tillverkar smycken i egen design. Organiska former samsas med pärlor och stenar och ibland någon extra teknisk detalj. Materialet är oftast silver men Eva arbetar även i guld.

Eva välkomnar oss till sin ateljé, verkstad och butik i det lilla samhället Tjuvkil, nära havet på väg mot Marstrand.

Titta närmare på det fina halsband Eva har på sig på fotot ovan. Ett vackert lås kan ge liv till ett enkelt halsband. Som Eva säger ”Schacklarna med sin lite tuffa framtoning passar till såväl pärlor som läderband. De är också fina som manschettknappar! ”

”Endast ett fåtal smycken ”serietillverkas”, själva idén är att så mycket som möjligt ska bli skräddarsytt för att passa sin bärare. Det händer att jag smälter ner och gör om gamla smycken helt och hållet, då de kanske har ett stort symboliskt värde för min kund, men ibland kan det räcka med att styla om dem så att de får ett nytt uttryck och ett längre liv.

Inte bara smycken kommer till i min ateljé, utan även tavlor där många ligger i gränslandet mellan konsthantverk, skulptur och måleri. Duk läggs på duk och får tillägg i form av tråd och metall.

Jag ser mig själv som en smyckesskräddare, gillar det klassiskt bärbara men det får gärna vara lite roligt också!”

About Unique Visit
- West Sweden

 

You will enjoy comfortable, fun & interesting excursions when joining our bustours. Unique Visit takes you by minibus to amazing manors, castles, exhibitions, charming cafés, restaurants, gardens, arts & crafts and food artisans that have sustainability in focus and are located in West Sweden.  

Contact

 

+46 (0)31-363 65 15

Göteborg - Sweden

info@uniquevisit.se

Follow us on social media 

Information på svenska?

Välkommen att kontakta oss på

031-363 65 15 eller info@uniquevisit.se

  • Facebook
  • Instagram