About Unique Visit
- West Sweden
Contact
Follow us on social media 
Information på svenska?

We love to create good memories, toghether with our customers. Unique Visit takes you by minibus to amazing manors, castles, exhibitions, cafés, gardens, arts & crafts - and food artisans that are located in the regions surrounding Gothenburg. Or as we locals say; Göteborg. 

+46 (0)31-363 65 15

Göteborg - Sweden

info@uniquevisit.se

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Icon

Välkommen att kontakta oss på

031-363 65 15 eller info@uniquevisit.se

Inlands Bryggeri

Marstrand

Inland är det gamla namnet på den region som en gång omfattade nästan hela södra Bohuslän. Ett område fullt av vacker natur, lantbruksområden och levande skärgård. 

Den innehållsrika historien inspirerar vid tillverkningen - och flaskorna berättar om spännande tider, händelser och människor från trakten.

"Här, vid kajen i Marstrand, vill vi brygga öl som fångar själen i vår bygd och utveckla en lokal ölkultur igen. Vi är det första bryggeriet i regionen på över 100 år. Vi brygger vår öl med omsorg och mycket engagemang. Den historiska kopplingen genomsyrar allt vi gör, vilka sorter vi brygger och flaskornas etiketter. Under våra visningar berättar vi den lokala historian bakom varje öl, och hur den tillverkas."

 

"Sju ölsorter. Prisbelönta och älskade. En för varje tillfälle och plats. Alla bryggda med omsorg i hjärtat av Södra Bohuslän. Var och en med sin egen speciella karaktär och historia. Våra flaskor berättar om spännande tider, händelser och människor från trakten. Genom ölen lär du känna vår vackra bygd. Men framförallt så hoppas vi att du njuter av den goda smaken. Det Goda Består!" 

 

Citat från Inlands Bryggeris hemsida.