Utflykten

Här hittar du information om hur vi reser och vad man bör tänka på innan samt under resan.

Hur reser vi?

Oftast startar vi vår utflykt i centrala Göteborg och avslutar på samma plats. Exakt plats meddelar vi när vi bekräftar er bokning, då vi kan behöva byta plats på grund av byggen i staden. 

Önskar ni bli upphämtade på annan plats, exempelvis vid hotellet, går det oftast att ordna, vi ber er höra av er i god tid med önskemål.

Vi kan ofta även ordna upphämtning/avlämning på Borås Resecentrum och Landvetter flygplats.

 

Även om vårt landskap är mycket vackert, är vår tanke att man inte ska tillbringa för lång tid på väg. Det finns ju så mycket att uppleva utanför bilen! Därför kör vi sällan mer än 10 mil enkel väg och oftast mycket mindre än det.

 

Vår minibuss är ny, fräsch, trafiksäker, välutrustad och har plats för åtta passagerare. I Sverige är det lag på att samtliga passagerare använder bilbälte och självklart har vår bil trepunktsbälten på alla platser.

 

Barn som åker bil måste enligt svensk lag sitta i bilbarnstol eller på bilkudde. Om du inte har med stol till ditt barn, har vi ett par stolar att låna ut. Glöm inte ange barnets vikt när du bokar!

 

Er reseledare, tillika chaufför, är en van bilförare sedan många år (och har dessutom taxiförarlicens).

Innan Resan

  • Vi samlas en stund före avgång, för att kunna hälsa på varandra, växla några ord i gruppen – och kanske ska någon betala resan på plats.

  • Vi vill påminna er att anpassa kläder efter väder. Och flera av våra resmål har finfina promenader att njuta av. Vi kan bli överraskade av vind, regn, snö – eller sol för den delen!

  • Vi skulle också vilja påminna er om att informera oss innan resan om eventuella allergier.

  • Du kan alltid, förutom exempelvis en handväska, ha med dig en väska till, såsom en weekendväska eller sportbag. Skulle du behöva ha mer bagage eller annat med dig så säg till oss innan, så kan vi förmodligen ordna det också.

  • Vänligen notera att vi erbjuder kraftigt reducerade priser för barn, vanligen: 0-2 år 50 kr, 3-10 år 300 kr och 11-15 år 400 kr.

Under Resan

  • I de luncher som ingår i utflykterna är vanligtvis kaffe/te efter maten inkluderat, men oftast inte andra drycker. (De flesta restauranger vi besöker har öl- och vinrättigheter.) När fika är inkluderat i priset innebär det oftast smörgås eller bulle med kaka. Det går alltid bra att välja mellan kaffe/te/läsk till.

  • Observera att tidsangivelser kan påverkas av utomstående faktorer såsom trafiksituationer eller väderförhållanden.

  • Vår minibuss, som är ny, fräsch och bekväm, har 8 platser för passagerare. (Självklart är det förbjudet att röka i och precis utanför bussen då det kan vara störande för övriga passagerare.)

Vi vill ge dig absolut bästa möjliga service!

Tveka därför inte att höra av dig om du har frågor, önskemål eller feedback. 

About Unique Visit
- West Sweden
Contact
Follow us on social media 

We love to create good memories, toghether with our customers. Unique Visit takes you by minibus to amazing manors, castles, exhibitions, cafés, gardens, arts & crafts -

and food artisans that are located in the regions surrounding Gothenburg. Or as we locals say; Göteborg. 

+46 (0)31-363 65 15

Göteborg - Sweden

info@uniquevisit.se

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Icon