Hållbarhet

Vi är många som är oroliga för utvecklingen i världen vad gäller miljö, djur, natur och inte minst för hurdan värld vi lämnar efter oss till våra barn. Tack och lov ökar medvetenheten hos en allt större del av jordens befolkning och det finns ljusglimtar.

Vi tror att vi genom intressanta utflykter i vår egen vackra region kan bidra till ökad kunskap om, och intresse för, vår historia, natur, närmiljö, ekologiskt och närproducerat samt svenskt hantverk. Vi tänker också att det är bättre för miljön – och roligare – att åka tillsammans på utflykter än i varsin bil!

Genom att i första hand besöka hantverkare, butiker, restauranger, caféer och gårdar som tillverkar, producerar, säljer och serverar ekologiskt – och i flera fall även KRAV märkt – kan vi påverka utvecklingen i rätt riktning. När vi handlar till företaget väljer vi ekologiskt i möjligaste mån och vi undviker i det längsta engångsartiklar.

Vi vill dra vårt strå till stacken genom att stödja tre av de organisationer som dagligen gör stora insatser. Läs gärna mer om:

   

 

About Unique Visit
- West Sweden
Contact
Follow us on social media 

We love to create good memories, toghether with our customers. Unique Visit takes you by minibus to amazing manors, castles, exhibitions, cafés, gardens, arts & crafts -

and food artisans that are located in the regions surrounding Gothenburg. Or as we locals say; Göteborg. 

+46 (0)31-363 65 15

Göteborg - Sweden

info@uniquevisit.se

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Icon